Deuren

Groke: Duurzaamheid & veiligheid in een tijdloos design

Meer dan 100 jaar ervaring

GROKE voordeuren met geïsoleerde aluminiumprofielen behoren tot de beste producten op de bouwmarkt. De robuuste constructie en de uitstekende isolatie staan met stip op de eerste plaats, evenals de gegarandeerde tijdloze vormgeving. Alle aluminium GROKE voordeuren voldoen aan de vereiste Europese normen. GROKE vervaardigt zijn voordeuren namelijk volgens strenge huisnormen en kan putten uit meer dan 100 jaar ervaring in de metaalbouw. Kiest u voor een GROKE voordeur dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Energiebesparende isolatie

Goede isolatie betekent lage energiekosten. Een GROKE voordeur is standaard uitstekend warmte-geïsoleerd. De eisen op het gebied van energiebesparing worden ruim vervuld doordat GROKE gebruik maakt van het optimaal isolerende drie-kamerprofielsysteem. Daarenboven biedt GROKE een exclusieve deurvulling met een dikte van maar liefst 94 mm, waardoor het mogelijk is om een Ud-waarde te behalen van onder de 0,74 W/m².

Veiligheid is prioriteit

Alle GROKE deuren zijn voorzien van moderne, inbraakwerende vergrendelingstechnieken. Standaard aanwezig zijn driepuntsluitingen uitgerust met haakschoten en dubbele penbeveiligingen. De twee penbeveiligingen bevinden zicht bovenaan en onderaan de deurlijst. Dit voorkomt dat de deur uit zijn scharnieren getild kan worden. Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan uit de diverse aanvullende veiligheidsmiddelen van GROKE.

Configurator: Stel je voordeur zelf samen, thuis op uw gemak

Wilt u eerst een beter beeld hebben van hoe uw woning eruit gaat zien met een nieuwe voordeur alvorens definitief te beslissen? Geen probleem! Maak een foto van uw woning, laadt deze op in de Configurator en stel je eigen voordeur samen. Nieuwsgierig? Ga naar de GROKE Configurator en probeer het zelf uit: http://www.kreadoor.de.

Enkele voorbeelden van deuren

Groke - Klassiek 12800small

Groke - Klassiek 1small

Groke - Modern 12450small

Groke - Modern 12590small

Groke - Tijdloos 12540small

Vliegenramen

Een vliegenraam als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen.

Estetisch verantwoord, aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt dit vliegenraam ervoor dat ‘wie buiten zijn ook buiten blijven’ .

Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Maar het is ook een vliegenraam dat makkelijk te bedienen is. Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen.

Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

1. Het PVC-snoer bestaat uit een vol materiaal vervaardigd uit de recyclage van andere PVC-producten. Uitgebreid getest doorstaat dit PVC-materiaal temperatuurverschillen van minimaal -20°C tot maximaal +50°C.
Hierdoor houdt het snoer zomer en winter dezelfde spanning. Het snoer is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

2. Het “raamwerk” van het vliegenraam bestaat uit hoogwaardig aluminium. Door dit materiaal kan het vliegenraam geleverd worden in elke gewenste gemoffelde RAL-kleur. Hierdoor blijft de kleurechtheid gegarandeerd en is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deur- en raampartijen.

3. Glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel, en is een Belgisch product. De gaas is stootvast, roestvrij, kleurvast en zelfdovend. Hij kan temperatuurschommelingen doorstaan van -35°C tot 120°C.
De maasmaat is 1,2 mm x 1,38 mm, klein genoeg dus om de insecten buiten te houden.

4. De hoekverbindingen zijn vervaardigd uit een versterkt PVC-materiaal. Voorzien van extra dwarsverbindingen in het zichtbare gedeelte zorgen deze hoekstukken voor een perfecte verbinding. Door de lange uitgevoerde inschuifstukken (voor het horizontale en verticale gedeelte) zit de verbinding als gegoten. De hoekverbindingen zijn kleurvast en leverbaar in wit, zwart, grijs, bruin en beige.

5. Het inox klemstuk wordt op het bovenste horizontale gedeelte van het raamwerk gemonteerd. Deze klemstukken zijn uitgevoerd met ‘verende’ schroeven zodat het complete vliegenraam gemakkeliik in en uit het bestaande raam kan worden gehaald. Aan de onderste (het horizontale gedeelte) zitten dezelfde klemstukken. Deze zijn echter uitgevoerd zonder dit unieke verend systeem. Door het veersysteem zetten de inox plaatjes uit, hierdoor klemt het vliegenraam zich vast.

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?