014 54 42 42 info@hadebo.be

Folders

Hadebo folder

Droom je van zonwering, rolluiken of een sectionale garagepoort? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een produkt dat kwalitatief zeer sterk staat. Daarom selekteren wij bij Hadebo zorgvuldig onze merken op basis van een jarenlang vertrouwen en een goede service, zodat we onze klanten het beste uit de sector kunnen bieden.

Onze manier van werken is gebaseerd op een persoonlijk contact, een grondige begeleiding en de garantie dat we je tot in detail adviseren bij je keuze. De plaatsing zelf gebeurt bij Hadebo steeds door gespecialiseerde medewerkers, onder het toeziend oog van Luc De Deyne, de zaakvoerder van Hadebo Bvba. We kiezen dus niet alleen voor kwaliteit in onze materiaalkeuze, maar weten ook hoe belangrijk een zorgvuldige plaatsing is. Want enkel zo kunnen we het gekozen product alle recht aandoen zodat je nog jarenlang kan genieten van je aankoop. Is er achteraf toch een probleem, weet dan dat je kan rekenen op een snelle en correcte service.

Folder Zonneweringen en Veranda’s

Brustor investeert in de toekomst en nam recent een nieuwe productieruimte van 18.000 m2 in gebruik, inclusief een nieuwe state-of-the-art poederlak installatie. Deze uitbreiding tot 35.000 m2 stelt Brustor in staat om kwalitatief hoogstaande producten te maken binnen de kortst mogelijke levertermijn. Onze gedreven R&D afdeling ontwikkelt jaar na jaar nieuwe en innoverende producten die hun weg vinden naar de vele trouwe klanten in Europa en daarbuiten.

De verkoop- en marketingafdeling zorgt voor een permanente commerciële ondersteuning en een perfecte service na verkoop. Kortom, Brustor zonwering is de oplossing voor uw toekomstige projecten.

Folder Terrasoverkapping

De vele mogelijkheden van de Palazzo veranda’s samen met het vakmanschap van haar constructeurs, biedt de gebruiker de garantie op wooncomfort, verfijnde architectuur, duurzaamheid en zekerheid.

Folder Parasols

Bij de ontwikkeling van onze producten staan de gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en design centraal. Het engineeringsteam staat garant voor de kwaliteit van de bestaande producten en voor de ontwikkeling van nieuwe
producten.

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?