014 54 42 42 info@hadebo.be

Sectionale poorten

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is, maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Hadebo op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening. Alle garagedeuren van Hadebo worden volgens uw wensen geproduceerd en klant specifiek op maat gemaakt. U kunt kiezen uit diverse typen en alle mogelijke kleuren. Zo vinden we voor elke situatie een passende oplossing.

Kies voor meer ruimte met sectionaal poorten

Wanneer u kiest voor sectionaal poorten, kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren in de garage. Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur er uit ziet. Rechthoekig of met ronde boog, de garagedeur van Hadebo past in ieders garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het vervangen van een oude garagedeur door een Hadebo garagedeur geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn daarbij niet nodig. De garagedeuren van Hadebo zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen, zijn ze in iedere stijl toe te passen.

De motoren en de besturing

Wanneer u thuiskomt, wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met de garagedeuropener van SEIP® komt dit comfort binnen uw bereik. U hoeft niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Enkele voordelen van sectionaal poorten op een rijtje:

  • Snelle en geruisloze opening van uw garagedeur.
  • De deur openen, sluiten of stoppen met één druk op dezelfde toets van de afstandsbediening.
  • Handzender is toepasbaar op meerdere accessoires.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u voor Hadebo kiest, kiest u voor kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Contacteer ons in dat geval. U bereikt ons door te bellen naar 014 54 42 42. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw sectionaal poorten.

Garagedeurautomatisatie

Plafondmontage

voor buitendraaiende en sectionale deuren

Binnen de gevel draaiend

Aandrijfmechanisme DR met dubbele laterale transmissie voorzien van een SEIP operator

Asaandrijving

AS SUMO aandrijving 24 V DC voor sectionale deuren asaandrijving met vertraging bij opening en sluiting

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?