014 54 42 42 info@hadebo.be

Terrasoverkapping Limburg

Wilt u meer van uw tuin genieten en bent u op zoek naar een bedrijf dat een terrasoverkapping voor u kan bouwen in Limburg? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Hadebo u biedt. Wij beschikken over een breed assortiment aan terrasoverkappingen, zonwering, terrasverwarming, rolluiken, parasols, poorten, carports en deuren. U vindt bij ons altijd wat u zoekt!

Stel uw eigen terrasoverkapping samen bij Hadebo in Limburg

Een terrasoverkapping is handig in zowel het voorjaar als het najaar en zorgt ervoor dat u langer van uw tuin in Limburg geniet. Naast dat u een groter gedeelte van het jaar buiten kunt zitten, biedt een overkapping nog een aantal andere voordelen. Zo is een terrasoverkapping van Hadebo in Limburg weervast en hebben ze weinig onderhoud nodig. Hierdoor kunt u uw tuinmeubelen het hele jaar onder de overkapping laten staan.

Kies uit een ruim assortiment

Bij Hadebo in Limburg bieden we de mogelijkheid om uw terrasoverkapping zelf samen te stellen. Kies uit een kunststof, aluminium of glas en bepaal welk merk het beste aansluit bij uw wensen. Wat u ook kiest, alle terrasoverkappingen zijn bestand tegen regen, ijs en sneeuw. U bekijkt de diverse modellen in onze toonzaal.

Langer genieten van uw tuin?

Wilt u nog langer genieten van uw tuin? Kies dan voor een terrasoverkapping van Hadebo in Limburg! U bent van harte welkom bij onze toonzaal in Oevel-Westerlo. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 014 54 42 42. U vindt bij ons ook zonwering voor binnen en buiten.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?