014 54 42 42 info@hadebo.be

Terrasoverkapping Tessenderlo

Wilt u een terrasoverkapping aankopen bij een winkel in de buurt van Tessenderlo? Kom dan eens langs bij Hadebo. Onze toonzaal is gelegen in Oevel-Westerlo en dus uitstekend bereikbaar vanuit Tessenderlo. Hadebo is de oplossing voor als u een terrasoverkapping wilt aanschaffen. Een terrasoverkapping is de goede uitkomst voor als u ook tijdens het voorjaar of najaar in uw tuin wilt zitten en genieten van het buitenleven. Doordat onze terrasoverkappingen weervast zijn, hebben ze weinig onderhoud nodig. U kunt zelfs het hele jaar door uw tuinmeubelen hier laten staan.

Terrasoverkapping kopen nabij Tessenderlo

Waarom u een terrasoverkapping bij Hadebo, gelegen nabij Tessenderlo, zou moeten kopen? Omdat u hier een uw eigen terrasoverkapping kunt samenstellen. Afhankelijk van het merk kunt u kiezen in welke kleur en met welk dak u uw terrasoverkapping zou willen zien. Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van kunststof, aluminium, of glas. Allen zijn ze waterdicht en bestand tegen regen, ijs en sneeuw. Uw terrasoverkapping zal iedere winter kunnen doorstaan. Verleng vandaag nog de tijd dat u buiten kunt zitten, met een terrasoverkapping van Hadebo.

Meer weten

Wilt u meer weten over de diverse terrasoverkappingen en zonweringen die Hadebo biedt? De deuren van onze toonzaal staan altijd voor u open. Ook buiten de openingstijden kunt u bij ons, op afspraak, terecht. Voor het maken van een afspraak belt u het best even naar 014 54 42 42. Onze toonzaal is overigens goed bereikbaar vanuit Tessenderlo.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?