014 54 42 42 info@hadebo.be

Zonnescreens Limburg

Waar u de specialist op het gebied van zonnescreens in de regio Limburg vindt? In Oevel-Westerlo net naast provincie Limburg! Hadebo is een specialist in het aanbieden van rolluiken en zonnescreens van hoge kwaliteit aan de beste prijs. De materialen van onze zonnescreens zijn met grote zorg uitgekozen. De stoffen zijn gemaakt van de meest duurzaam geweven materialen en het kader bestaat uit weervast aluminium. Weer en wind kunnen onze zonnescreens doorstaan. Al veel klanten uit Limburg en omgeving hebben bij ons zonnescreens gekocht. Bent u de volgende persoon?

Zonnescreens van Hadebo Limburg: een uitgebreid gamma

Bij Hadebo treft u een uitgebreid gamma aan zonnescreens, die wij ook leveren in Limburg. Dankzij onze screens kunt u genieten van schaduw in uw tuin en zonnewering in uw huis in Limburg. Tijdens warme zomerdagen kunt u genieten van een koel huis en bent u beschermd tegen warmte en UV. U kunt zorgeloos in uw tuin of op uw terras zitten. De zonnescreens van Hadebo worden tot in de kleinste details getest en goed gekeurd. Wij willen immers enkel producten van hoge kwaliteit verkopen. En daar profiteren onze klanten ook van.

Wij adviseren u bij de aankoop van screens in Limburg

Wilt u zonnescreens aanbrengen aan uw woonst in Limburg of omgeving? Bezoek dan zeker eens de toonzaal van Hadebo in Limburg en bekijk het gehele aanbod aan screens. Komt u er zelf niet uit welke zonnescreen het beste voldoet aan uw wensen? Wij helpen u graag verder. U kunt voor vragen ook bellen naar 014 54 42 42. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor zonwering voor binnen.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?