014 54 42 42 info@hadebo.be

Zonwering Tessenderlo

Zoekt u naar een specialist in zonwering in de omgeving van Tessenderlo, Geel of Herentals? Dan kunt u uitstekend terecht bij Hadebo. Wij zijn een specialist op gebied van zonwering en bieden zonweringen voor zowel binnen als buiten. Al onze producten zijn uitvoerig getest waardoor we u met zekerheid kunnen zeggen dat u een veilige en kwalitatieve zonwering koopt bij ons bedrijf nabij Geel, Herentals en Tessenderlo.

Zonwering nabij Tessenderlo, Herentals en Geel, koopt u bij dé specialist Hadebo

Zonwering kent een hoop voordelen. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor zonweringen en screens wordt u beschermt tegen warmte en UV. Daarnaast heeft een plek in de tuin waar u lekker in de schaduw kunt zitten en zorgt het voor een koele temperatuur binnen. Ook biedt een zonnescherm een hoop privacy en zorgt het ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin. Als u zonwering koopt bij Hadebo, nabij Geel, Herentals en Tessenderlo, heeft u keuze uit een uitgebreid gamma en bent u verzekerd van een doek dat uit de beste én duurzaamste materialen is geweven.

Zonwering voor binnen

Naast zonwering voor buiten, verkopen wij ook varianten voor binnen. Deze zonwering is erg trendgevoelig. Raamdecoratie maakt in veel gevallen namelijk deel uit van uw inrichting. Daarom bieden we bij Hadebo verschillende types zonwering die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast kan ze worden gebruikt als zonwering, inkijkwering of verduistering. Wij bieden onder andere de volgende varianten:

 • Jaloezieën
 • Plisségordijnen
 • Rolgordijnen
 • Lamellen
 • Vouwgordijnen

Welke zonwering kiest u?

Bent u op zoekt naar zonwering voor binnen? Of wilt u de warmte buiten houden met zonwering voor buiten? Wat u ook zoekt, u vindt het bij Hadebo. Kom langs en bekijk het uitgebreide gamma in onze toonzaal. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Contacteer ons. U bereikt ons door te bellen naar 014 54 42 42. Wij adviseren u graag bij de aankoop van zonwering bij ons bedrijf nabij Tessenderlo, Herentals en Geel.

 

 

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?