014 54 42 42 info@hadebo.be

Garagepoorten Geel

Bent u op zoek naar een winkel in de omgeving van Geel die een uitgebreid aanbod aan garagepoorten heeft? Dan heeft u hem gevonden: Hadebo! Hadebo heeft in het assortiment garagepoorten in diverse stijlen en kleuren. U kiest welke garagepoort u geschikt vindt. Vraagt u zich af of uw de deuren wel in de opening van uw garage passen? Maakt u zich daar geen zorgen over. Wij kunnen iedere garagepoort aanpassen aan uw garage.

Garagepoorten van Hadebo nabij Geel

Hadebo staat gekend om zijn maatwerk. Iedere garagepoort weten wij binnen iedere garageopening te passen. In onze toonzaal, gelegen in Oevel nabij Geel, treft u een ruim assortiment aan garagepoorten. Onze garagepoorten zijn overigens ruimtebesparend, omdat deze verticaal naar boven openen. Hierdoor heeft u geen last van kantelende of openslaande deuren. Veranderingen aan de muren van uw garage zijn overigens niet nodig. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Het wisselen van een oude garagedeur is daarom ook geen probleem. Wij leveren de garagepoorten in Geel en omgeving. Naast garagepoorten kunt u bij ons ook terecht voor carports.

Bezoek onze toonzaal

Wilt u het aanbod aan garagepoorten van Hadebo bekijken, bezoek dan onze toonzaal in Oevel, gelegen nabij Geel. Deze is gedurende de openingsuren te bezoeken. Het is ook mogelijk om buiten de openingsuren een afspraak te maken. Wilt u een afspraak maken? Bel dan even naar 014 54 42 42.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?