014 54 42 42 info@hadebo.be

Garagepoorten Kempen

Vraagt u zich af waar u de beste garagepoorten kunt kopen in de Kempen? Wij hebben het antwoord: bij Hadebo. Hadebo levert garagepoorten op maat. Iedere garage is tenslotte anders en bovendien wilt u ook dat uw garagepoort een mooi design heeft. Bij Hadebo vindt u diverse soorten garagepoorten die stuk voor stuk aan te passen zijn aan het formaat van het muurgat. Bij Hadebo slaagt u daarom altijd in uw zoektocht naar een garagepoort. Wij leveren ook garagepoorten in de Kempen.

Garagepoorten in de Kempen: Hadebo!

De garagepoorten van Hadebo zijn gemaakt van zeer sterke materialen, waardoor ook uw garagepoort binnenkort wel tegen een stootje kan. Bovendien zijn ze makkelijk te bedienen op afstandsbediening en isoleren ze uw garage optimaal. Veiligheid en comfort: dat is waar de garagedeuren van Hadebo garant voor staan. U kunt met een gerust hart uw auto in uw garage parkeren. Onze garagedeuren besparen overigens ruimte, doordat zij verticaal naar boven rollen. Woont u in de Kempen en bent u op zoek naar een betrouwbare winkel die garagepoorten verkoopt? Hadebo is de naam!

Ook geopend of afspraak

Wilt u de garagepoorten van Hadebo komen bekijken, dan ontvangen wij u graag in onze toonzaal in Oevel-Westerlo, gelegen in de Kempen. Of is een carport een betere optie? Wij zijn buiten onze openingstijden ook geopend op afspraak. Om een afspraak te maken, of een vraag te stellen over ons aanbod, kunt u ons contacteren via het nummer 014 54 42 42.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?