014 54 42 42 info@hadebo.be

Garagepoorten Westerlo

Voor de beste garagepoorten gaat u naar Hadebo, gelegen in Westerlo. Wij leveren sinds jaar en dag garagepoorten op maat. Hadebo heeft al vele klanten gelukkig kunnen maken met een garagepoort die geheel naar hun smaak was. Bij Hadebo kunt u namelijk zelf de stijl en het design van uw garagepoort kiezen. Het oog wil immers ook wat. Bent u benieuwd uit welke typen garagepoorten u bij ons kunt kiezen, bezoek dan binnenkort onze toonzaal in Westerlo.

Garagepoorten koopt u bij Hadebo, Westerlo

Een garagepoort moet u een veilig gevoel geven en eenvoudig te bedienen zijn. Enerzijds wilt u dat uw auto veilig achter slot en grendel staat en beschermd is tegen zaken als diefstal, anderzijds wilt u de poort ook makkelijk kunnen openen en sluiten als u uw garage nadert of juist verlaat. De garagepoorten van Hadebo, gelegen in Westerlo, staan garant voor veiligheid en comfort. Onze deuren zijn gemaakt van solide materialen en dankzij de afstandsbediening opent u de garagedeur met slechts een druk op de knop.

Garagepoort van Hadebo: ruimtebesparend

Wist u dat onze garagepoorten ook ruimtebesparend zijn, dankzij het oprolsysteem waarmee de deur zich verticaal oprolt? Zo heeft u geen last van een openslaande of kantelende deuren. Of is een carport meer iets voor u? Heeft u een vraag over de garagepoorten van Hadebo, bezoek dan onze toonzaal te Westerlo of bel even naar 014 54 42 42.

 

 

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?