014 54 42 42 info@hadebo.be

Terrasoverkapping Geel

Een terrasoverkapping kan de ideale oplossing zijn voor als u wilt genieten van het buitenleven, zeker in de rustige omgeving van Geel en omstreken. Het weer in België laat het immers niet altijd toe om ’s avonds uitgebreid te dineren of een drankje te drinken in de tuin. Een terrasoverkapping kan hiervoor een goede oplossing zijn. Zo kunt u in het voorjaar, het najaar of tijdens de minder zonnige zomers toch nog buiten zitten. De terrasoverkappingen van Hadebo zijn weervast en daardoor bestand tegen regen, ijs en sneeuw. Daarnaast heeft u geen extra onderhoud aan een terrasoverkapping. De toonzaal van Hadebo is goed bereikbaar vanuit Geel: kom gerust eens langs om onze terrasoverkappingen te bekijken.

Terrasoverkapping ook geleverd in Geel

De terrasoverkappingen van Hadebo zijn verkrijgbaar in diverse designs. De terrasoverkappingen van Terrazza bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen geleverd worden met een dakvorm naar keuze. Denk hierbij aan een zadeldak, een lessenaardak of een trapeziumdak. Onze overkappingen zijn gemaakt van glas, aluminium of kunststof en zorgen voor de beste bescherming in alle weersomstandigheden. Gedurende de winter kunt u hier zelfs uw tuinmeubelen onder laten staan. Wij leveren de terrasoverkappingen in Geel en omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie over de terrasoverkappingen en zonwering die Hadebo te bieden heeft? Bezoek dan eens onze toonzaal in Geel, waar u het volledige assortiment aan terrasoverkappingen treft. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de diverse terrasoverkappingen die u bij ons kunt aankopen. U kunt ook bereiken door te bellen naar 014 54 42 42.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?