014 54 42 42 info@hadebo.be

Rolluiken Geel

Woont u in Geel en wilt u graag rolluiken kopen in een winkel in de buurt? Kom dan eens langs in de toonzaal van Hadebo. Hier vindt u een breed gamma aan rolluiken. Rolluiken zijn de ideale oplossing voor als u uw huis wilt verduisteren, geluiden van buiten tegen wilt houden of meer beveiliging wilt. Wij hebben diverse types rolluiken, zoals voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en rolpoorten, die allemaal elektrisch te bedienen zijn met een afstandsbediening. De rolluiken van Hadebo, overigens goed bereikbaar vanuit Geel, zijn flexibele en gebruiksvriendelijke systemen.

Rolluiken: veiligheid, comfort en privacy geleverd in Geel

De rolluiken die u treft in de toonzaal van Hadebo zijn verkrijgbaar in zowel hoogwaardig pvc als in onverwoestbaar aluminium. De rolluiken van pvc hebben als voordeel dat ze leverbaar zijn in diverse kleuren, wind- en waterdicht zijn en een goede thermische en akoestische isolatie bieden. Aluminium rolluiken daarentegen zijn straks, modieus en onverslijtbaar. Beide opties doen echter perfect dienst als verduistering. U zult daarnaast ook kunnen genieten van lagere temperaturen in huis en geen last hebben van de zon wanneer u of uw kinderen willen slapen. Wij hebben al veel klanten uit omgeving Geel aan geschikte rolluiken mogen helpen.

Rolluiken op maat

De rolluiken van Hadebo zijn ook te plaatsen in nieuwbouwhuizen of na een renovatie. Wij maken namelijk rolluiken op maat. Bent u benieuwd naar welke rolluiken wij bieden, bezoek dan eens onze toonzaal in Oevel, nabij Geel. Heeft u een vraag over onze rolluiken? Bel dan even naar 014 54 42 42.

 

 

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?