014 54 42 42 info@hadebo.be

Knikarmschermen Limburg

Bent u op zoek naar een winkel die kwalitatief hoogstaande knikarmschermen in de omgeving van Limburg verkoopt? Breng dan eens een bezoek aan Hadebo. Wij hebben zonneweringen en screens die perfect op elkaar zijn afgesteld. Wij hebben diverse knikarmscherm types in ons assortiment en hebben dus voor ieder huis een passende zonnewering. Wij leveren onze knikarmschermen in Limburg en omgeving.

Knikarmschermen in omgeving Limburg: Hadebo

De knikarmschermen van Hadebo zijn gemaakt van de duurzaam geweven stoffen en een kader van aluminium. Onze knikarmschermen doorstaan weer en wind en worden tot in de kleinste details getest en gekeurd. Een zonnescherm van Hadebo aanschaffen is een goed plan wanneer u een beveiliging tegen warmte en UV wenst, zo kunt u ook genieten van schaduw in uw tuin en een lagere temperatuur in uw huis. Hadebo beschikt over een uitgebreid gamma aan knikarmsystemen in diverse designs. Bezoek gerust eens onze toonzaal, die overigens goed bereikbaar is voor mensen uit Limburg en omgeving, voor het bekijken van ons assortiment aan knikarmsystemen en andere terrasoverkappingen.

Knikarmsystemen in verschillende stijlen

De knikarmsystemen van Hadebo zijn verkrijgbaar in diverse stijlen: bekijk ze in onze toonzaal nabij Limburg. Heeft u nog een vraag over de werking of de diverse soorten knikarmschermen die wij bieden? Contacteer dan één van onze medewerkers via het nummer 014 54 42 42.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?