014 54 42 42 info@hadebo.be

Zonnetenten Limburg

Voor de mooiste en meest duurzame zonnetenten bent u bij Hadebo in Herentals, Limburg aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onder andere zonwering en testen al onze producten uitvoerig. Zo kunnen we u met zekerheid vertellen dat u zorgeloos gebruikt kunt maken van uw zonnetenten in Herentals en de rest van Limburg.

Duurzame en kwalitatief sterke zonnetenten vindt u bij Hadebo nabij Herentals in Limburg

De zonnetenten in onze showroom in de buurt van Herentals in Limburg zijn alle voorzien van een sterk aluminium kader en een doek van duurzaam geweven materialen. Hierdoor kunnen ze weer en wind doorstaan. Daarnaast kennen zonnetenten een groot aantal voordelen. Zo beschermen ze u tegen warmte en Uv-straling, zorgen ze ervoor dat u bij warme temperaturen lekker koel kunt zitten en maken het aangenaam om bij lagere temperaturen buiten te zitten. Daarnaast geeft het een hoop gezellig, zorgt het voor privacy en houdt het de tempraturen in huis laag. Door de zonnetenten van ons bedrijf in de buurt van Herentals in Limburg geniet u optimaal van uw tuin.

Vragen? Contacteer ons!

Kies uit het uitgebreide assortiment met zonnetenten van Hadebo nabij Herentals in Limburg! U bekijkt ons aanbod in onze toonzaal. Door het ruime aanbod in onder andere zonwering, parasols en terrasoverkappingen vinden we altijd een goede stijl die bij u en uw tuin past. Wilt u de zonnetenten thuis geleverd krijgen? Dat is geen enkel probleem. Wij leveren namelijk ook zonnetenten aan huis in Limburg. Wilt u van tevoren meer informatie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer: 014 54 42 42.

Contact opnemen

  Naam *

  Straat en nummer *

  Gemeente *

  E-mail *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Afmetingen *

  Bericht *

  Voeg hier uw foto's toe

  Neem contact op!

  Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten?